Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ-Τί σημαίνει "ακροδεξιός" ?

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Τί σημαίνει "ακροδεξιός" ?

Ομολογώ οτι εξεπλάγην οταν είδα εις τον τύπον διαφόρους αντιδράσεις από Ευρωπαίους (οπως π.χ. απο το γαλλικόν Σοσιαλιστικόν κόμμα: '''Τη δυσφορία του για τη συμμετοχή της άκρας δεξιάς στη νέα ελληνική κυβέρνηση, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα το 1974, εκφράζει με δήλωσή του το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS). «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», υπογραμμίζει το μεγαλύτερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.  Το PS εκτιμά μάλιστα ότι... ο Γιώργος Καρατζαφέρης, «ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση».«Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική», προστίθεται στην ανακοίνωση."" ) εις το γεγονός ότι κατ' αυτούς στην νέαν Ελληνικήν Κυβέρνησιν υπάρχουν υπουργοί "ακροδεξιοί"! 
Αι αντιδράσεις αυταί ενθυμίζουν εν μικρογραφία τας αντιδράσεις που συνεκλόνισαν την Ευρώπη εναντίον του Αυστριακού λαού προ ολίγων ετών διότι έδωσε υψηλά ποσοστά εις ενα δεξιό κόμμα (ιδέ το σχετικόν άρθρον μας εις ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΑΝΘΕΟΝ, τ. 8)! Ασφαλώς, όλα αυτά  είναι απότοκα της ιδεολογικο-πολιτικο-κοινωνικής τυραννίας και ουσιαστικής απαξίας της δημοκρατίας που επεβλήθη στην μεταπολεμική Ευρώπη απο τους Ρούσβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν, συμφώνως προς τους οποίους οι λαοί εχουν το "ιερό" δικαίωμα να εκφράζονται  "ελεύθερα" ΟΜΩΣ οφείλουν να εκφράζουν την γνώμην των ΑΥΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ !!! Εις την αντίθετον περίπτωσιν υπάρχουν θεσμοί έτοιμοι, που τσακίζουν τον κάθε κακομοίρη που ψελλίζει κάτι που δεν αρέσει στο καθεστώς, απο τα Γκούλαγκ των ζωντανών σκελετών του πολύμνητου "υπαρκτού σοσιαλισμού" έως το αρθρον 70 του Γερμανικού Π.Κ. αλλά και πλήθος παρακρατικών μηχανισμών του τύπου 17Ν, που με συνοπτικές διαδικασίες σε φονεύουν (τελευταίως εχουν εφευρεθή και οι θιγόμενοι "ελεύθεροι σκοπευταί", όπως ο "οικολόγος" που εφόνευσε τον Φορτιούν ή ο Μωαμεθανός που εφόνευσε τον Λεό Βαν Γκογκ --Ολλανδία, το προπύργιον των Εξουσιαστών, εκεί δεν δέχονται ούτε την παραμικράν αμφισβήτησιν και δεν "αστειεύονται", είναι στην "ημερησία διάταξη" η ποινή του θανάτου!), αλλά και 'κουκουλοφόρων" των ΜΜΕ και της δημοσιότητος που σε "δείχνουν" διαμαρτυρόμενοι καθώς θίγεται το "δημοκρατικό τους αίσθημα" (οπως αυτοί οι αχρείοι που φώνάζουν τώρα)! ΟΜΩΣ, εδώ ΔΕΝ θα σταθούμε σ' αυτό το γεγονός και στην δόλια κακουργία του Μεταπολεμικού Κόσμου -- και ειδικώς στην συνολική αχρειότητα και στον ξεδιάντροπο δοσιλογισμό της Γαλλικής αριστεράς-κεντρο-αριστεράς που δεν της αρέσει η ακροδεξιά, ομως συμφωνούσε με τον Ζωρζ Μαρσαί ότι θάταν ευτυχία να υποδουλώση την Γαλλία η ΕΣΣΔ και οτι θάπρεπε να δεχθούν τον Ερυθρό Στρατό με ανοικτή αγκαλιά!

Απλώς, θα ανιχνεύσωμε τί σημαίνει σήμερον η λέξις "ακροδεξιός" ! Τι διαφέρει ο "ακροδεξιός" απο τον κεντρώο, τον κεντρο-αριστερό ή τον κοινό δεξιό.
Αφήνω κατα μέρος τον "αριστερό" διότι αυτός είναι ξεχωριστή περίπτωσις, θέλει αναβίωσιν του Σοβιετικού κράτους και της 'θανατοκρατίας" του της Κα-Γκε-Μπε και των τανκς της Βουδαπέστης που εκαμαν τους διαμαρτυρομένους χαλκομανίας. Δεν είναι τυχαίον η πρόσφατος υπο του ΚΚΕ αναστήλωσις του Σταλινισμού και η αποκατάστασις του Ελληνος Στάλιν , Ν. Ζαχαριάδη και του αστερισμού των δορυφόρων του!


Δια να λύσω λοιπόν αυτό το ζήτημα, θέλησα να μελετήσω τας ιδέας ενός "ακροδεξιού"! Καθώς δε ο γνωστότερος "ακροδεξιός" στην σημερινή Ευρώπη (και αυτός που προσελκύει τα ομαδικά πυρά των "δημοκρατικών") είναι ο κ. Λεπέν, ανέγνωσα λεπτομερώς το βιβλίον με συνεντεύξεις και ομιλίας του στην προσεγμένη εκδοσι που εχει κανει η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ.
Ομολογώ οτι εξεπλάγην και πάλιν. Ο κ. Λεπέν εκφράζει επί όλων των θεμάτων διαφόρους θέσεις που θα ηδύναντο να χαρακτηρισθούν "πολιτικώς αδιάφοροι" ή "κοιναί". Εάν δεν γνωρίζεις ποίος ομιλεί, κάλλιστα φαντάζεσαι να τας υποστηρίζει κάποιος δεξιός ή κάποιος κεντρώος ή (το πιθανότερον) κάποιος κεντρο-αριστερός!
Τότε, διατί  ο κ. Λεπέν χαρακτηρίζεται ως "ακροδεξιός" και όχι ως κεντρο-αριστερός (καθώς μάλιστα αι θέσεις του είναι ιδιαιτέρως φιλεργατικαί και υπερ της ανακουφίσεως των λαϊκών στρωμάτων) ? 
Διότι, υπάρχει μία θέσις που ΔΕΝ υπάρχει στο στόμα όλων των προαναφερθέντων! Η θέσις ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΗ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ !

ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΙΣ μας βοηθεί να αντιληφθώμεν ορισμένα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του σημερινού Ευρωπαϊκού Κόσμου!
Διατί οι Εξουσιασταί --οι νικηταί του πολέμου-- κτυπούν ειδικώς και αλύπητα όποιον ζητεί  ΝΑ ΤΕΘΗ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ ?  Αβιάστως, φθάνομε εις το συμπέρασμα:

Κύριος σκοπός και στόχος των Εξουσιαστών είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ ! Να καταστραφούν, να εξολοθρευθούν, να εκλείψουν, οι ισχυροί ευρωπαϊκοί εθνισμοί και τα ευρωπαϊά έθνη ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΝ και ΜΟΝΙΜΟΝ! ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ ΑΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ αφ' ενός ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ και αφ' ετέρου χάνοντας οριστικά την γενέτειρα γή των!
ΟΘΕΝ! Κύριος σκοπός και στόχος των Εξουσιαστών είναι Ο ΕΠOΙΚΙΣΜΟΣ της Ευρώπης δι' αναφομοιώτων πληθυσμών! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ εξέλεξαν οι Εποικοι να είναι Μωαμεθανικοί πληθυσμοί! Ούτως, εξηγείται και το άτοπον! Στην Μέση Ανατολή να "κτυπούν" τους Μωαμεθανούς και ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ να προάγουν την υπ' αυτών κατάκτησιν της Ευρώπης, ορόσημον της οποίας είναι η ίδρυσις του πρώτου Μωαμεθανικού Κράτους της Ευρώπης, αυτού της Βοσνίας!


ΟΘΕΝ, καταλήγομε, "ακροδεξιός" ονομάζεται αυτός που αντιδρά στον εποικισμό της Πατρίδος του! (Δεν τολμώ να γράψω "ο φιλόπατρις", διότι θα εξοστρακισθώ και εγώ ως  "ακροδεξιός"!)! 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, πιστεύω ότι όλοι, ως υπεύθυνοι πολίτες, οφείλομε να κάμωμε την πολιτικήν επιλογήν μας! ΚΑΘΩΣ ΔΕ το κύριον ζήτημα δια την ΕΛΛΑΔΑ ειναι η λαθρομετανάστευσις, αι πολιτικαί επιλογαί μας είναι μόνον ΔΥΟ! Είτε είμεθα υπερ της λαθρομεταναστεύσεως και του εποικισμού της πατρίδος μας ή οχι! 
ΟΘΕΝ, ας εκλέξομε! Μπορούμε να είμεθα ΕΙΤΕ δεξιοί-κεντρώοι-κεντροαριστεροί-αριστεροί, ΕΙΤΕ "ακροδεξιοί"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου