Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ: Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΜΑΣ ΔΙ' "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ


ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΜΑΣ ΔΙ' "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Έκκληση στην κοινωνία, στα κόμματα του συνταγματικού τόξου, στους αρμόδιους θεσμούς, στις θρησκευτικές οργανώσεις, στις ΜΚΟ ελληνικές και διεθνείς, στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ στις Ενώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στον ΟΗΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να σχηματίσουν μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και κατά των φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού, απηύθυνε ο κ. Ευ. Βενιζέλος

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: 

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ!!!
 ΟΜΙΛΕΙ Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Είναι ο ηθικός αυτουργός ακραίων και εγκληματικών πράξεων! ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ (κατά δήλωσιν του ιδίου του κ. Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ) ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΩΘΗΣΙ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ! ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!! Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! 
ΕΝΘΥΜΕΙΤΑΙ Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΛΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ! ΟΧΙ! ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΗ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΤΕΡΑ!!!
ΝΑΙ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ! ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΠΟΠΩΦ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖ (ενθυμείσθε τους ολεθρίους "ροζ αξιωματικούς της Μέσης Ανατολής??) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΕΠΙΝΕΥΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!!!  

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ: 
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΜΕ ΚΙ ΠΑΡΑΕΧΟΜΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΖΙΓΚΙΝΑ ΕΣΩΒΡΑΚΑ! ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ?? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!
ΝΑΙ, ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ!!! ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ: ΞΥΔΑΚΙ!!!
ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ κ. ΜΠΕΡΙΣΑ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ!! ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ!!! ΕΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ!!! ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΙΔΙΟ ΜΕ Τ' ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ή ΚΑΛΥΤΕΡΟ??? ΕΡΩΤΗΣΑΤΕ! ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ ή ΤΟΝ ΚΑΦΙΡΗ???  ΕΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ??? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ή Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ??? ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΙΕΧΩΒΑ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ??? 
ΕΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΧΟΛΟ ΕΛΛΗΝΑ --ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΙΜΑΛΙΑ ΣΚΕΤΑ-- ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΗΣΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!! ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!! ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΙΣ ΤΟΥ!!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΥΜΝΗ!
ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΧΑΛΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ! ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΣΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: (Α) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ! ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΗΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ!! ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΕ ΑΘΕΜΙΣΤΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΗΣΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ! (Β) ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ 450 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ (!!!) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΕΤΕΘΗΣΑΝ ΟΙ 450 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑ ΝΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!) ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙ' ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 150 ΕΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΜΕ!

Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΜΑΣ:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ (παράδειγμα: πρώτοι εμείς το έχομε κάνει πράξι έχοντες συγχαρεί δημοσίως τον Αγιο Πειραιώς διά τας εθνοσωτηρίους θέσεις του), ΝΑ ΣΥΜΠΗΞΩΜΕ ΕΝΑ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΝΑ ΒΑΛΩΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! ΝΑ ΣΤΗΘΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΞ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ, ΔΙ' ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΙ!!
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ! ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΙΣΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ"! 
....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! 
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ, Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑΙ, ΝΑ ΟΧΥΡΩΘΟΥΜΕ ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΙΧΗ (ΔΙ' ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΧΟΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!)!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ!!! 
ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΥΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ: ΠΕΡΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ???

ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΤΑΧΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΩΜΕ ΤΑΧΕΩΣ!!

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟΝ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


"Το Σύνταγμα δεν υιοθετεί τη δυνατότητα της δικαστικής απαγόρευσης πολιτικού κόμματος" - Ευάγγελος Βενιζέλος «Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου» (Εκδόσεις Αντώνη Αντ. Ν. Σάκκουλα) σελ. 447. Μέχρι κι ο ίδιος παραδέχθηκε στην μεσημεριανή... μεγαλοπρεπή συνέντευξη Τύπου πως η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Η αιτία της εν λόγω παράστασης πασιφανής: Αποπροσανατολισμός (βλέπε Ρήξη Λοβέρδου).
Εδώ και λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος προπαγανδίζει πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να θέσει εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Ας δούμε όμως τι υποστήριζε (με την ιδιότητα του συνταγματολόγου) ο ίδιος άνθρωπος το 2008 μέσα από το βιβλίο του «Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου» (Εκδόσεις Αντώνη Αντ. Ν. Σάκκουλα) σελ. 447 επ.: «…Το Σύνταγμα δεν περιέχει ορισμό του πολιτικού κόμματος ούτε επιβάλλει συνταγματικούς περιορισμούς ή δικαστικά ελεγχόμενους σκοπούς στα πολιτικά κόμματα: κυρίως, δεν υιοθετεί τη δυνατότητα της δικαστικής απαγόρευσης πολιτικού κόμματος, η οποία απασχόλησε τις προπαρασκευαστικές εργασίες του άρθρου 29 στο πλαίσιο της Ε΄ Αναθεωρητικής Βουλής, σε αντίθεση προς το γερμανικό πρότυπο, που αναθέτει τη σχετική αρμοδιότητα στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο.
Οι ιστορικοί λόγοι που προκάλεσαν τον προβληματισμό αυτό, αλλά τελικά απέτρεψαν την εισαγωγή μιας τέτοιας πρόβλεψης στο ελληνικό Σύνταγμα είναι προφανείς. Η ελληνική νομοθεσία και η ελληνική ιστορική εμπειρία είχαν να επιδείξουν μία μακροχρόνια εχθρότητα απέναντι στο φαινόμενο του πολιτικού κόμματος, με αποκορύφωμα τη μετεμφυλιακή απαγόρευση του Κ.Κ.Ε., που ήρθη μόλις το 1974, με την πτώση της δικτατορίας του 1967-1974 και την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά, οι πρόσφατες-τότε-εξελίξεις, η νωπή εμπειρία της δικτατορίας και η νομιμοποίηση του Κ.Κ.Ε. μετά από την πολύχρονη απαγόρευσή του καθιστούσαν αντιπαθές και ύποπτο οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο.
Ακόμη και αν επιλεγεί στο μέλλον, από τον αναθεωρητικό νομοθέτη, η λύση της εισαγωγής Συνταγματικού Δικαστηρίου, αντί του ΑΕΔ του άρθρου 100Σ., αυτό, προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος των κρίσεών του στα θέματα του ελέγχου της αντισυνταγματικότητας των νόμων, δεν θα πρέπει να διαθέτει αρμοδιότητες σχετικές π.χ. με τη λειτουργία της Βουλής, τις ρυθμιστικές αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας ή τη δράση και τη λειτουργία των κομμάτων. Η ρήτρα επομένως του άρθρου 29 παρ. 1 Σ. δεν θεσπίζει κριτήρια για τον έλεγχο των σκοπών, της ιδεολογικής και πολιτικής φυσιογνωμίας, του προγράμματος ή και του συλλογικού φρονήματος ενός πολιτικού κόμματος. Δεν εγκαθιδρύεται άλλωστε κάποια διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας να είναι δυνατή η προσφυγή σε έναν τέτοιο έλεγχο. Η λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος (ως συστήματος θεσμών, διαδικασιών, δικαιωμάτων και νοοτροπίας) ή είναι ελεύθερη ή δεν υφίσταται καθόλου…»
Είναι καταπληκτικό ότι τους κυνηγάνε τα ίδια τους τα λόγια…Είναι διπρόσωποι και δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια για να το κρύψουν. Μέχρι εδώ όμως! Ο λαός κατάλαβε ότι η υποκρισία του πολιτικού κόσμου οδηγεί τη χώρα μας στην καταστροφή. Τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη και βαδίζει στο μέλλον με τη Χρυσή Αυγή!


----------

Ο Ευ. Βενιζέλος ζητεί έμπρακτη καταδίκη της αντισυνταγματικής Χρυσής Αυγής
Αποτελεί «προσβολή του πολιτεύματος και όχι κοσμική δραστηριότητα στη Μύκονο»
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια κομματική και πολιτική επιλογή όπως είναι οι άλλες. Είναι ο ηθικός αυτουργός ακραίων και εγκληματικών πράξεων», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος

Έκκληση στην κοινωνία, στα κόμματα του συνταγματικού τόξου, στους αρμόδιους θεσμούς, στις θρησκευτικές οργανώσεις, στις ΜΚΟ ελληνικές και διεθνείς, στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ στις Ενώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στον ΟΗΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να σχηματίσουν μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και κατά των φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού, απηύθυνε ο κ. Ευ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ προανήγγειλε μια διπλή πρωτοβουλία του κόμματος του για την αντιμετώπιση των παραπάνω φαινομένων τόσο σε επίπεδο πολιτικό όσο και σε ποινικό και σε θεσμικό.

Ο κ. Βενιζέλος δεν προτείνει να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, καθώς όπως είπε το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει μηχανισμό απαγόρευσης. Προτείνει, ωστόσο, να υπάρξει καταδίκη του αντισυνταγματικού χαρακτήρα της, με συσπείρωση των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, αλλά και με αποτελεσματικές και έμπρακτες μορφές.

Τέτοια θα μπορούσε να είναι η τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα ώστε τα εγκλήματα ρατσιστικού και ξενοφοβικού χαρακτήρα να αποκτήσουν κακουργηματικό χαρακτήρα με παρεπόμενη ποινή τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Επιπλέον να αλλάξει η έννοια της εγκληματικής οργάνωσης, των εγκλημάτων προσβολής του πολιτεύματος αλλά της εσχάτης προδοσίας.

Επιπλέον το ΠαΣοΚ θα αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες: Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας και του προέδρου της Βουλής, ώστε να υπάρξουν απαραίτητες αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής. Θα διατυπωθεί αίτημα προς το Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης να μην συμμετέχει στο σώμα εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας του τους κ.κ. Αντ. Σαμαρά και Φ. Κουβέλη και θα ζητήσει να γίνει σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους υπουργούς (Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο).        

Στην Ιπποκράτους πρόκειται να λειτουργήσει ειδικό Γραφείο Τεκμηρίωσης για φαινόμενα ρατσιστικής βίας, θα υπάρχει σελίδα στο  διαδίκτυο, τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών και ειδικό χώρο για το κοινό στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.  

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια κομματική και πολιτική επιλογή όπως είναι οι άλλες. Είναι ο ηθικός αυτουργός ακραίων και εγκληματικών πράξεων», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος. «Η φτώχεια και η ανεργία δεν δικαιολογούν την προσχώρηση σε φασιστικές, ξενοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις. Και άλλες χώρες έχουν κρίση και ανάλογα προβλήματα και οι κοινωνίες τους δεν επέτρεψαν την άνοδο του φασισμού», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ άσκησε κριτική και σε ορισμένα ΜΜΕ τα οποία προβάλλουν τη δραστηριότητα μελών της Χρυσής Αυγής «σαν κοσμική δραστηριότητα στη Μύκονο και όχι σαν προσβολή του πολιτεύματος. Με χαρακτηριστική άνεση συμπεριφέρονται σαν να πηγαίνουν σε μια παιδική εκδρομή στα κρεματόρια που δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο. Αυτό καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό», επισήμανε.

«Το ΠαΣοΚ, ως σοσιαλιστικό κόμμα  δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτα! Δεν παίζουμε!», είπε και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουν πολιτικές δυνάμεις να κρύβεται η Χρυσή Αυγή μέσα στο αντιμνημονιακό μέτωπο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα»
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» την πρόταση του κ. Βενιζέλου τον οποίο καλεί «να κάνει την αυτοκριτική του για το ότι πριν λίγο καιρό αισθανόταν ευχαριστημένος που είναι η Χρυσή Αυγή «στη μόδα» και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για το γεγονός ότι το μνημονιακό μπλοκ προσπάθησε και προσπαθεί να αξιοποιήσει τη θεωρία των δύο άκρων για να εξομοιώσει τη φασιστική βία με τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Οι αιτίες της ανόδου της φασιστικής ακροδεξιάς πρέπει να αναζητηθούν πρώτα και κύρια στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και στην ασκούμενη μνημονιακή πολιτική που περιθωριοποιεί τα ασθενέστερα στρώματά της» σχολιάζει την Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τη θεσμική απαγόρευση της Χρυσής Αυγής καθώς αυτή «δεν πρόκειται να ανακόψει την άνοδο του φασισμού, αντίθετα θα ενισχύσει το εξολοκλήρου ψεύτικο, αντισυστημικό της προφίλ. Τα μνημόνια θρέφουν το φασισμό και απειλούν τη δημοκρατία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

  1. αναρτω το σχολιο σας με λιγες λεκτικες διορθωσεις.
    Π.Χ για τους Ελληνες αντι "ρατσα" εγραψα "φυλη"
    κλπ. για τον Πειραιως εγραψα "χριστιανος παπας" αντι "αγιος"

    εαν δεν συμφωνειτε θα αφαιρεσω την αναρτησιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή