Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

10 Φεβρουαρίου 2012

ΕΕ: Mαταίωση των εκλογών+ ΣΧΟΛΙΟΝ:Οι Τοκογλύφοι δείχνουν πλέον τα δόντια τους

 ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ:
Οι Τοκογλύφοι δείχνουν πλέον τα δόντια τους!!! 
Δείχνουν τι εννοούν οταν υποχρεώνουν τους λαούς να υιοθετήσουν το σύστημα της Δημοκρατίας: Θέλουν έναν μοχλό επεμβάσεως, οταν τον θέλουν και ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ είναι βέβαιοι οτι χειραγωγούν την λαϊκή ψήφο με τα χυδαία τεχνασματά τους (πελατειακή σχέσι, πλύσι εγκεφάλου απο τις ομοβροντίες των ΜΜΕ, άθλιοι ψυχικοί εκβιασμοί του τύπου "ή τα μέτρα ή χάνεις τον μισθό σου", μαζική δαιμονοποίησι του αντιπάλου του τύπου "να πώς σκοτώνουμε τους φασίστες" κ.ο.κ.)! ΟΠΩΣ στην Αυστρία επετέθησαν ξεδιάντροπα στον κυρίαρχο (αστειάκι) λαό γιατί ψήφισε κάτι που δεν ήτο της απολύτου αρεσκείας τους (δεν ήταν δα και τίποτε πολύ!), ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ επιτίθενται κατά του Ελληνικού λαού (ΑΥΤΟΝ που πρώτος μαστίγωσε ως "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ" ο εκλεκτός τους τέως πρωθυπουργός) ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ως ΑΝΩΡΙΜΟ, διότι υποπτεύονται οτι ΔΕΝ θα ψηφίση κατά την απόλυτο αρέσκειά τους! 
ΞΕΧΑΣΑΝ τα ψευτικά λόγια ότι "Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ", και ΑΥΤΟΙ και ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ξέρουν οτι δεν θα επανεκλεγούν και τους πέταξαν το κόκκαλο "άλλα δυό χρόνια βουλευτής") και της Ν.Δ. (τους πέταξαν το κόκκαλο"θασαι εσύ ο εκλεκτός μου αντιπρόσωπος, δοσίλογος, θα σε διορίσω εσένα δεσμοφύλακα στον ΓΚΟΥΛΑΓΚ που θάναι πλέον η Ελλάδα")!
ΟΜΩΣ... Ποιός φταίει στους Ελληνες?
Ποιός φταίει στους Ελληνες? ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΦΘΑΣΤΟ ΗΡΩΪΣΜΟ για να γίνουν ΑΠΟΛΥΤΟΙ κυριοι του ΚΟΣΜΟΥ όλου οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ και το αφθάστου τελειότητος και αποτελεσματικότητος εργαλείον τους υποταγής και εξαθλιώσεως των λαών, το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό σύστημα!!! 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ του υπερόχου ΗΡΩΪΣΜΟΥ ΤΟΥΣ (λυπούμαι που θίγω την θυσία σου, ανθυπολοχαγέ, αλλά ΔΕΝ αρκεί να ΠΟΛΕΜΑΣ ως ΗΡΩΑΣ, πρέπει να ξέρεις ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ πολεμάς!!! Οταν στην μάχη μεταξύ της Αστυνομίας και των "ληστών με τα καλάσνικωφ" πολεμάς ΗΡΩΪΚΟΤΑΤΑ υπέρ των ληστών, τότε είσαι απλώς-απλούστατα ένας ΗΡΩΪΚΟΣ (βάλε την λέξι) και διόλου ΔΕΝ ευσταθεί η δικαιολογία σου ότι βρίσκεις στην Αστυνομία μεγάλα ψεγάδια --και ειδικώς ΕΣΥ!, ευσταλή Κρητικέ, που πήρες το καρυοφίλι για να φέρης στην παγκόσμια ηγεμονία τις ύαινες που ορέγονται όσο τίποτε άλλο στον κόσμο το νησί σου!!)!! 
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
-----------------------

ΕΕ: “Mαταίωση των εκλογών και διατήρηση της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι το 2013”
10-02-2012 14:48:18

Στην ματαίωση των εκλογών και στην διατήρηση της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι το 2013 προσανατολίζεται η ΕΕ μετά από την ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στην χώρα και του τρόπου με τον οποίο τα πολιτικά κόμματα αλλά και η κοινωνία αντιδρά στα σκληρά μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν ώστε η χώρα να λάβει το επόμενο δάνειο.

Η ανησυχία των Ευρωπαίων εταίρων είναι έκδηλη αφού εκτός από την Ελλάδα η Ιταλία η Ισπανία και η Πορτογαλία σύντομα θα έχουν να λάβουν δύσκολες αποφάσεις στο κοντινό μέλλον. 
Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δανειστές της Ελλάδας είναι έντονα προβληματισμένοι από τις αντοχές του πολιτικού συστήματος αλλά και την ικανότητα του κυβερνητικού συνασπισμού να σηκώσει στους ώμους του το βάρος των επώδυνων οικονομικών μέτρων.

Παρά τη φαινομενική ηρεμία και την ανοχή που οι Έλληνες πολίτες έχουν δείξει στα μέχρι σήμερα ληφθέντα μέτρα όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα νέα μέτρα αγγίζουν πια τον πυρήνα της κοινωνίας και ότι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα η οποία θα μπορούσε να εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου