Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

22 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

 Η ΘΕΣΙΣ ΜΑΣ: 

1. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΣΜΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ" (ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΕΙΣ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ, ΕΚΔ. ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ, κεφ. 2)! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ! ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΟΥ (ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΔ ΕΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΑΛΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ) ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΙΣΜΩΝ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΑΝΕΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ) ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ!

2. «κάθε λαθρομετανάστης είναι για τους Αριστερούς άνθρωπος φτωχός σαν κι εμάς. Για τον Καρατζαφέρη μισητός εχθρός.» ΔΙ' ΗΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ*, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!

3. ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2" ΚΑΤΕΣΚΕΥΑΣΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

4. «Κάπως έτσι έρπουν και χαϊδεύουν τ' αυτιά οι απόψεις και οι προτροπές πάσης φύσεως φασιστοειδών». ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ "ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ", ΑΛΛΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΙ" ΔΙΔΟΜΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΝ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ!!!
--------
* Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΝ ΣΑΧΑΡΑΝ: ΟΤΑΝ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΝΕΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 350.000 ΕΠΟΙΚΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ). ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!
--------------------------------------------

Kill!
Μην ακούω Αριστερές ή τάχα μου Δημοκρατικές και ακόμα χειρότερα πέτσινες ουμανιστικές μακακίες. Πάμε στην ουσία. Τη στιγμή δηλαδή που θα μπουκάρει σπίτι σου ο ληστής και με το περίστροφο θα σε αναγκάσει όχι μόνο τα όποια φράγκα που έχεις να του τα δώσεις αλλά και που στην συνέχεια θα κακοποιήσει σεξουαλικά την γυναίκα σου και την κόρη σου. Ε, λοιπόν σε ρωτάω. Ας πούμε ότι είσαι ο πιο ευλαβής, πιστός, αφοσιωμένος Μαρξιστής - Λενινιστής. Κατειλημμένος εντελώς από προλεταριακό διεθνισμό και από ασίγαστο μίσος για τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό. Ομως εκείνη τη στιγμή είσαι απέναντι, πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καθαρόαιμο εγκληματία. Με τον ληστή της περιουσίας σου και τον βιαστή των δύο πλασμάτων που λατρεύεις σ' αυτή την ζωή. Τι θα κάνεις; Ας πούμε ότι είσαι η μετενσάρκωση του Βλαντιμίρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, δηλαδή ο Λένιν. Θα κάτσεις και θα του κάνεις πολιτική κατήχηση; Οτι δηλαδή όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αντί παιδάκι μου να μπουκάρεις στα σπίτια, καλύτερα να γίνεις λαϊκός επαναστάτης; Θα τον ασπαστείς σταυρωτά επειδή σου χάρισε την ζωή; Τίποτα απ' όλα αυτά. Εκείνη τη στιγμή το μοναδικό πράγμα που επιθυμείς είναι να μεταμορφωνόσουν, λέει, σε Κλιντ Ιστγουντ και Dirty Harry. Να βγάλεις το Magnum από την κωλότσεπη με καουμπόικη σβελτάδα και χάρη. Και σαν γατόνι αληθινό να του άδειαζες όλες τις σφαίρες στο βρόμικο κορμί του και ταυτόχρονα μ' αυτό, έτσι για το γαμώτο, να αμολήσεις και την φράση την γνωστή: Go to Hell, you son of a bitch! Κάπως έτσι έρπουν και χαϊδεύουν τ' αυτιά οι απόψεις και οι προτροπές πάσης φύσεως φασιστοειδών. Κάπως έτσι και με εναέριες πιρουέτες αποφεύγει επί της ουσίας να τοποθετηθεί κάθε Αριστερή δύναμη καταφεύγοντας σε γενικολογίες και στην παροιμιώδη προοδευτική ρητορική. 
Και κάπως έτσι, μ' αυτό το επιχείρημα, τώρα πάνω στην προεκλογική περίοδο αρχίζουν να πέφτουν στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για την δημιουργία στρατοπέδου υποδοχής των λαθρομεταναστών. Ως εκ τούτου, κάθε λαθρομετανάστης είναι για τους Αριστερούς άνθρωπος φτωχός σαν κι εμάς. Για τον Καρατζαφέρη μισητός εχθρός. Και για το κυβερνητικό ντουέτο επιχείρημα προεκλογικό. 
Ποια η ουσία; Μία. Το λένε Δουβλίνο 2. Μια συμφωνία. Που την υπογράψαμε με όλα τα άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Και που λέει. Οτι απαγορεύεται σε όλα τα κράτη - μέλη να παρέχουν κυβερνητικά έγγραφα σε κάθε λαθρομετανάστη. Πράγμα που σημαίνει ότι οι λαθραίοι μετανάστες να μην μπορούν να διοχετεύονται στις υπόλοιπες χώρες. Μεθερμηνευόμενο αυτό σημαίνει το εξής απλό. Η Ελλάδα σκουπιδοτενεκές ανθρώπινων ερειπίων επειδή γεωγραφικά είμαστε ο Ανατολικός προθάλαμος της Ευρώπης. Τουτέστιν με την τζίφρα μας, ομολογούμε ότι είμαστε η μπανανία της ευρωζώνης. Οι σκουπιδιάρηδες της Γερμανίας και τα απορριμματοφόρα της Γαλλίας. Καταλάβατε; Οχι; Ε, λοιπόν οι κυβερνήσεις που έχουμε ψηφίσει, έχουν συμφωνήσει ότι η χώρα εκτός όλων των άλλων θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών. Ολα τ' άλλα που ακούτε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Και το υπογράψαμε αυτό με αντίτιμο οικονομικό. Αντε σου λέει ο Γερμανός. Πως κάνουμε τις παραμονές των Χριστουγέννων που τρατάρουμε τους υπαλλήλους του Δήμου με μερικά φραγκοδίφραγκα; Ετσι κι αυτοί. Αντε καψερέ Έλληνα. Πάρε το κατιτίς κι εσύ. Τουτέστιν What is Greece; Της Ευρώπης η χωματερή. Για να αντιληφθείτε που καταλήγει αυτή η οικειοθελής υποβάθμιση της χώρας, ένα σας λέω: Δύο τα χέρια που οπλίζουν κάθε απελπισμένο ή εγκληματία λαθρομετανάστη. Το πρώτο είναι των Βρυξελλών. Το δεύτερο το κυβερνητικό των Αθηνών. Kill λοιπόν. Συμφωνώ. Οχι τον άνθρωπο αλλά την πολιτική που μας έφερε σ' αυτό το σημείο το κανιβαλικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου