Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ-ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ (5/10/2012) Η ΒΟΥΛΗ…


ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ (5/10/2012) Η ΒΟΥΛΗ…

--Ο Βουλευτής κ. Κασιδιάρης παρατήρησε για τον Γιώργο Παπανδρέου πως είναι Έλληνας «μονάχα κατά 25%»,

---«Πριν από λίγο γίναμε μάρτυρες εκτόξευσης φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών, ανάξιων οιουδήποτε σχολιασμού» παρενέβη ζητώντας το λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. «Ο οχετός των ύβρεων και οι συμπεριφορές παρακράτους, 'Καρφίτσας' και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει. Όσο κι αν κάποιοι την πολεμούν» ανέφερε στην ομιλία του ο Γιάννης Μανιάτης.

---«Ουδείς έχει εξουσιοδότηση να μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας και μάλιστα με βάση αιματολογικές εξετάσεις» σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ)

ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ:

1. Κύριε Μανιάτη μου, τί σημαίνει η Δημοκρατία θα νικήσει?
  • ΔΕΝ νίκησε αρκετά με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ? ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ? ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΜΠΕΡΣ" ως τις ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ?
  • ΔΕΝ νίκησε αρκετά, εξολοθρεύοντας όποιον ΔΕΝ της άρεσε, με τούς ΦΟΝΟΥΣ της 17Ν?
  • ΔΕΝ νίκησε αρκετά, τρομοκρατόντας-ξυλοκοπόντας όλη την κοινωνία, με την τρομοκρατία των "αντιεξουσιαστών", τους φόνους της Μαρφίν και την στάχτη των 40 Νεοκλασσικών?
  • ΔΕΝ νίκησε αρκετά που πήρε την Ελλαδίτσα πάμπλουτη, με χρέος μόλις 14% και δευτέρα σε ρυθμούς αναπτύξεως μετά την Ιαπωνία και την εκμαύλισε, την δίδαξε το "μαζί τα τρώμε", την φτώχυνε, την εξευτέλισε, την χρεοκόπησε και την μπαγλάρωσε στο ΔΝΤ μαζί με την Γουατεμάλα?

2. Κύριε Μανιάτη μου, σας ενόχλησε η "Καρφίτσα"? 
  • ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ (Ναί, ΜΥΡΙΑΔΕΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000) φόνοι αθώων του ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΕΕΑ-ΟΠΛΑ? 
  • ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΙΛΕΤΤΑ ΠΟΥ ΔΩΡΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ (όποιος φονεύει ένα άτομο λέγεται δολοφόνος, όποιος φονεύσει εν ψυχρώ 1,5 εκατομμύρια, όπως ο επιλεγόμενος, Τίτο, πώς λέγεται??) ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΩΦ! 
  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Παρατηρήσατε, πού είναι κολλημένο το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ! 

3. Κύριε Μανιάτη μου, ΣΙΩΠΗ! ΔΕΝ ομιλούν γιά παρακράτος σε τούτο εδώ το πολίτευμα που συντήρησε και συντηρεί οχι μονον το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, του ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ, της ΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αλλά και το παρακράτος της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ "αντιεξουσιαστών" ΚΑΙ ΤΗΣ 17Ν!

4. Κύριε Μανιάτη μου, ΔΕΝ γνωρίζω ποιά είναι τα "φασιστικά λεκτικά σκουπίδια" που σας ενόχλησαν, ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ (εκτός τα προϊόντα εγκλήματος του κ. Τσοχατζόπουλου --η κορυφή του παγοβούνου) ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! 
  • ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ) ΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ) !!!! 
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ, ΙΜΙΑ, ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, ΤΟ "ΔΙΟΙΚΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ"! ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΦΡΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΥΒΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή ΟΧΙ?? ΑΣΦΑΛΩΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΦΡΑΣΙΣ ΑΥΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΔΕΙΝΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΙΣΘΕ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!

[ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ!!! ΟΥΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΕ! ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΝΤΕΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟΤΕ ΥΠΕΚΛΗΘΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ, Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ? ΟΧΙ! ΡΙΠΤΕΙΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ, ΥΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ? ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ (4 Μαΐου 1941 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ στο Ράιχσταγκ): "Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ' όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μας αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον..." "Απαγορεύω στον Τύπο να τους δυσφημίσει.."! ΚΑΙ ΠΑΛΙ: "Το Μέλλον της Ανθρωπότητος ευρίσκεται στον συνδυασμό της γερμανικής τεχνολογίας και του ελληνικού πνεύματος" κλπ κλπ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ, Ο ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΤΙΤΟ, Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΑΝ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΣΕ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!] 

5. Κύριε Μανιάτη μου, ΔΕΝ γνωρίζω αν η Δημοκρατία θα (ξανα)νικήσει και θα ξαναπεράσει πάνω απο το καθημαγμένο σώμα της Ελλάδος, με τους νέους της ζάπλουτους ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 
  • ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ, ΗΘΙΚΩΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΕΘΝΙΚΩΣ, ΕΔΑΦΙΚΩΣ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ! 
  • ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! 
  • ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗ ΤΟ ΟΨΕΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΣΟΜΕΝΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΝ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ ΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞ) ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ!!

6. Κύριε Μανιάτη μου, ψάχνετε γιά "οχετό των ύβρεων"?? ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

7. Κυρία Βούλτεψη, "Ουδείς έχει εξουσιοδότηση να μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας", ΟΜΩΣ μόνον όταν ομιλούμε γιά ιδιώτες!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, όποιος αποφασίζει ότι ΔΕΝ του "πάει'' νάναι ιδιώτης, αλλά του πρέπει να διαχειρισθή τις τύχες του Ελληνισμού, γίνεται ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και κολλάει στις εκλογές την φωτογραφία του στον τοίχο, τούτο σημαίνει --ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ-- ότι επιζητεί την κριτική και καλεί να του δώσουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, να τον δείτε και να πείτε, "θα τον ψηφίσω, διότι είναι ωραίος τύπος και γι' αυτό εκδίδω και πιστοποιητικό ομορφιάς" κοκ κοκ! ΑΛΛΟΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ (Νά θυμηθούμε και τον Τσώρτσιλ)!
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΧΟΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΡΑΠΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΕΚΔΙΔΩΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ, ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ, ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, κλπ κλπ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ!

8. Κυρία Βούλτεψη, «Ουδείς έχει εξουσιοδότηση να μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας και μάλιστα με βάση αιματολογικές εξετάσεις»! ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ!! ΑΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩΜΕ!!!

1. ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝ! 
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ DNA! ΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΑΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΗ! ΜΗΝ ΜΑΣ "ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΕ" ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ!!!
  ΑΣΦΑΛΩΣ!! ΒΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!

2. ΑΝ ΤΩΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ, ΟΠΩΣ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΟΣ!

3. ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ! ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΗ ΟΣΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΝ! ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΝ, ΤΟ ΥΨΗΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΟΝ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! 
  • ΑΤΥΧΩΣ, Ο κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΔΩ, ΧΩΡΙΣ «βάση τις αιματολογικές εξετάσεις», ΛΑΜΒΑΝΕΙ 0%!
9. Κύριε Κασιδιάρη μου, μ' όλη την υπόληψι που σας έχω, παρακαλώ επανορθώσατε! Στο εξής να λέτε! "Ο κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑ 25%, ΕΝΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ 0%!
-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου