Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Ιουλίου 2017

Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ :
Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
---------
Ως γνωστόν σε νομοσχέδιο δια τους Δήμους υπάρχει παράγραφος που ορίζει ότι οι Δήμοι εχουν το δικαίωμα να ιδρύουν Αποτεφρωτήρες (βεβαίως ούτως ή άλλως το έχουν). Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ εξεφράσθη κατά της διατάξεως!
Λυπούμεθα όπου άνθρωποι που είναι βουλευτές ή που γενικά θέλουν νάχουν δημόσιον λόγον ωσάν ξύλα απελέκητα δεν κατανοούν βασικά πράγματα! Λυπούμαι πραγματικά για μερικούς φίλους μου ΑΝΕΛ που δεν μπορούν να καταλάβουν! Δεν μπορούν να καταλάβουν! Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι:
= Κάθε στοιχειωδώς ευνομούμενον κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να αποδίδη στους πολίτες του τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, μεταξύ των οποίων πρώτον και πηγή των άλλων είναι το Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας και τα συνδεδεμένα με αυτό Δικαιώματα της Ευθανασίας και της Αξιοπρεπούς (κατα την γνώμην εκάστου) Αποθέσεως του σώματος!
= Ούτως, το στοιχειωδώς ευνομούμενον κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΤΟΥ, να έχη στην διάθεσιν των πολιτών του ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς τρόπους  Αποθέσεως του σώματος!
= Προσοχή!! Εφόσον ένα κράτος ΑΡΝΕΙΤΑΙ να αποδώση  στους πολίτες του τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τότε μετατρέπεται εις ΑΘΕΜΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ όπου ουδείς έχει την υποχρέωσιν να την σεβασθή!!
-------
Αυτό ονειρεύεσθε φίλοι μου ΑΝΕΛ;; Μίαν  ΑΘΕΜΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ;;
Είναι Δεξιοί μας εξηγούν, είναι εθνικιστές κι ονειρεύονται το Εθνικόν κράτος τους ως ένα κράτος που θα διοικεί ο Χ.Ο. Αρχιεπίσκοπος με μίαν Βουλήν διακοσμητικήν! Ενα κράτος χωρίς τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα υπό την ολοκληρωτικήν χριστιανικήν ιδεολογίαν, οπως θα την ερμηνεύη ο κάθε Αρχιεπίσκοπος! Ετσι μας λέγουν θα μεγαλουργήση ο Ελληνισμός!
Ιδέες κατάλληλες γιά γελωτοθεραπεία!
Απελέκητε φίλε μου ΑΝΕΛ, θαπρεπε να γνωρίζης 2-3 απλά πράγματα:
= 1.600 έτη είχε στην διαθεσί του ο Χριστιανισμός να ιδρύση την κατ' αυτόν ιδανικήν πολιτείαν, δεν ήταν λίγα! Ανοιξε τα μάτια σου και δες τί έκανε! Κι απ' όλες τις χριστιανικές εκκλησίες η πιό διαστρεβλωτική του ίδιου του Χριστιανισμού είναι η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία! Γι αυτό, για την «σακκούλα του τουρκόπαπα», οπως λέγει ο Λιαντίνης, δεν θέλει την αποτέφρωσιν!!
= Είσαι εθνικιστής (τρομάρα σου), πώς φαντάζεσαι το ιδανικόν Εθνικόν κράτος; Φαντάζεσαι να μεγαλουργή ο Ελληνισμός ανοίγοντας πολλά μοναστήρια;; Αλήθεια, έτσι;; Και τί βγαίνεις έξω και λες στον κοσμάκη;; Θάχουμε κράτος Ελληνικό με πολλούς Δεσποτάδες;;
= Είσαι εθνικιστής (τρομάρα σου) και χριστιανός· τί είδους χριστιανός είσαι που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ως αίρεσιν τον «Εθνικισμόν και τον Εθνοφυλετισμόν» με την "Μείζονα και "Υπερτελείαν Σύνοδον των  Πατριαρχών και  Προκαθημένων  της  Ορθοδόξου Εκκλησίας"  του 1872 ;; 
«η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι υπερεθνική και επομένως αναίρεση του εθνικισμού και φυλετισμού», «ο φυλετισμός τελικά είναι μια εκκλησιολογική αίρεση, αφού διασπά την ενότητα της Εκκλησίας, που είναι το Σώμα του Χριστού», «η Εκκλησία διέβλεψε τον μεγάλο κίνδυνο του φυλετισμού, που στην πραγματικότητα συνιστά τον εθνικισμό», διδάσκει στα Κατηχητικά σχολεία η Εκκλησία! 
----
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
Λέγεις φίλε μου ΑΝΕΛ, ότι κολλάς στην εκκλησία γιά ψήφους! Γιά πες μας πώς το φαντάζεσαι αυτό;; Φαντάζεσαι ότι:
= Θα ανέβη ο Αρχιεπίσκοπος στον αμβωνα και θα ειπή «Ψηφίστε ΑΝΕΛ»;;
----
Λέγεις ότι σου ζητώ να αποκηρύξης την Εκκλησία! ΟΧΙ, φίλε μου ΑΝΕΛ, τίποτε δεν χρειάζεται να κάνης!! Τίποτε!! Απλώς να μην είσαι δουλικός έναντι των Δεσποτάδων!!
Δες το μεγάλο κόμμα της Δεξιάς στα δύσκολα, το 1950!! Δεν ήτο ο Κ. Καραμανλής δουλικός έναντι των Δεσποτάδων και ΟΥΔΕΙΣ τον έψεξε δι' αυτό!!
----
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Με όλα αυτά τα παλαιοδεξιά, τα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», τα «Ελλας Ελληνων Χριστιανών», βούλιαξε το μέτωπο το εθνικό, το πατριωτικό, έγινε 700 ψήφοι (όσους πήρε η «Πρώτη Γραμμή» του Κ. Πλεύρη)! Εσύ σηκώθηκες στον αφρό διότι σε πήρε το κύμα, το αντιμνημονιακό, πήρες την ψήφο διαμαρτυρίας!!
Θάπρεπε να το εκμεταλλευθής αυτό δημιουργώντας και προβάλοντας μία ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, προσελκύοντας τους σκεπτομένους, αυτούς που θέλουν να βγουν απ' το τέλμα, κι όχι να ξεπέφτης όλο και πιό πολύ στον παλαιοκομματισμό: αγρεύοντας ψήφους στις εκκλησίες!
-----
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:
 Ξέρεις φίλε μου ΑΝΕΛ, ποιόν τιμωρείς;;
Τον φτωχό τιμωρείς φίλε μου ΑΝΕΛ, που δεν έχει στην ακρη τα 3-4 χιλιάρικα γιά την Βουλγαρία! Οι αλλοι πληρώνουν και δεν έχουν ανάγκη τον ελληνικό Αποτεφρωτήρα!!
ΚΡΙΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου